Divansoffor är kanske den mest populära modellen av soffor idag. Det finns ganska små och enkla soffor som har divan men även betydligt större varianter med dubbla divaner eller med öppna avslut.

Är man ute efter en divansoffa med äkta läder så kan det bli lite svårare då många soffor just använder konstläder som t.ex. ecoläder i sina modeller. Dessa kan vara väldigt snygga ändå men riktar man in sig på det ena eller andra minskar utbudet ytterligare.

Köp på nätet

Ett bra sätt att hitta den soffa man vill ha är att titta online hos de butiker som har ett bra utbud av skinnsoffor och andra möbler. Många av de butiker vi listar har flera divansoffor i skinn och i konstläder.

Till butikerna

Inspiration

Ibland kan det hjälpa att få inspiration så man lättar får en uppfattning om det är något man vill ha eller inte. Här nedan listar vi exempel på ett par snygga divansoffor i skin.

Connect U-soffa i vit skinn och divan

Denna snygga U-soffa är tillverkad i snygg ecoläder och har ett stilrent utseende tack vare sin vita färg. Soffan har en divan och en schäslong med en rejäl yta för soffbord i mitten. Det är väldigt stor soffa med en bredd på hela 358 cm.

laos divansoffa i skinn

En riktigt snygg och liten divansoffa i svart. Materialet är bonded läder och divanen är vändbar vilket gör att du kan få den att passa in på de flesta ställen. En stor fördel med just denna divansoffa är att det också är en bäddsoffa. Perfekt för dig som då och då har gäster över som vill kunna stanna över natten. Bäddmåtten är 120×206 cm.