Ibland kan det vara skönt att bara skumma igenom lite inspirationsbilder för att se förslag på hur andra har det och hur man skulle kunna inreda det. Det kan även vara aktuellt för dig som ändå har en uppfattning om hur du vill ha det och vad för typ av skinnsoffa du vill ha.

Nedanför listar vi bilder och hänvisar till butikerna som säljer dem.

Enjoy - hörnsoffa i svart skinn

Modern L-soffa/hörnsoffa med öppet avslut. Soffan är tillverkad i svart bonded läder och PVC. Det gör att soffan blir väldigt lätt att rengöra och sköta om. Soffan har en väldigt modern design med smarta funktioner där armstöd och nackstöd är inställbara.

Connect u-soffa i vit skinn

En stor och lyxig skinnsoffa tillverkad i ecoläder. Soffan har en total bredd på 358 cm och har både en schäslong och divan. Tack vare sin storlek är det dock ändå enkelt att få in ett rejält soffbord om så önskas.

Skinnsoffa i Vintage-stil

En riktigt klassisk skinnsoffa med en vintage stil. Soffan finns i flera färger och på bilden syns den mörkbruna varianten. Skinnet som används i modellen är bonded läder som bearbetats så det ser ut som vintage-läder.

Skinsoffa i chesterfield röd/oxblod

Denna soffa är designade i den klassiska chesterfield-stilen och med en härlig oxblod färg. Modellen finns även i färgerna svart och beige om så önskas. Soffan är tillverkad i konstläder och är relativt billig.

Om du vill ha en lyxig och modern soffa så borde du spana in modellen Monaco från den svenska tillverkaren Röshults som tagit in modellen ovan där stål, läder och glas är grundstenen i serien. Soffan är 230 cm bred och tillverkad 100% autentiska produkter. Soffan finns att få i brun läder, svart läder, beige läder och grå läder.

alberta 3-sits soffa med recliner

En riktigt snygg och stilren skinnsoffa från svenska varumärket Falsterbo. Den ljusgråa sömmarna gör att den svarta skinnsoffan får en helt annan karaktär. Soffan är tillverkad av andningsbart konstläder som anpassar sig efter temperaturen och håller sig sval på sommaren samt varm på vintern. Den finns även att få i passande fåtölj.